ExpertOption utawa Deriv

ExpertOption utawa Deriv

ExpertOption utawa Deriv

ExpertOption utawa Deriv? Sampeyan bisa nggunakake sumber daya investasi kanggo investasi iki kanggo ngrampungake substitusi, kanggo nggunakake ExpertOption utawa Deriv vamos fornecer algumas informações que poderão ajudar em sua decisão. Antes de escolher minangka broker anyar, nyaranake kabeh komparasi digawe antarane sawetara platform dagang. Iku komparasi de ExpertOption utawa Deriv kalebu:

ExpertOption utawa Deriv?

  • Wektu ing Pasar
  • Regulateores de Deriv lan ExpertOption
  • Platform sing Ditawakake
  • Akun sing Ditawakake Kanggo Pangguna
  • Persentase Pembayaran
  • Formas de Depósito & Retida
  • Retiradas e Depósitos ExpertOption lan Deriv
  • Aksesibilitas
  • layanan pelanggan
  • Karakteristik das Platform
  • Karakteristik Adicionais
  • Kesimpulan

ahli

Piranti lunak premier saka ExpertOption lan reconhecido bisa digunakake kanggo ngrampungake informasi babagan industasi. Kanggo 14 juta dolar saiki, sampeyan kudu mbayar $ 10.000 kanggo entuk dhuwit!

Investasi ing opsi Forex, CFD lan FX kalebu risiko mundhut sing akeh lan ora cocok kanggo kabeh investor.

nurunake

Sejarah saka Deriv teka ing taun 1999. Klompok Pasar Regent, kalebu dana, bisa uga golek komentar online kanthi acessível nganti todos.

Investasi ing opsi Forex, CFD lan FX kalebu risiko mundhut sing akeh lan ora cocok kanggo kabeh investor.

Pilihan Ahli VS Deriv

Didegaké ing:

2014

1999

angger-angger

SVGFSA

MFSA, FSA, VFSC, FSC

Kantor pusat:

Sao Vicente

Vanuatu

Demo Konta:

✔YE

✔YE

Depísito Mínimo:

$ 10

Mínimo saka Dagang:

$1

Variabel

Dagang Sosial:

✔YE

Akun Islam:

✔YE

Penyebaran:

Negara sing dilarang:

Kanada, Australia, Selandia Baru, Negara Luar Angkasa ing Eropa, Swiss, Israel, Puerto Rico, Korea Utara, Singapura, Bangladesh, Indonesia, Yaman, AS lan Rusia.

USA, Kanada, Hong Kong.

Tawaran sing kasedhiya:

CFD, Opsion Binárias lan Digitais
, Forex, Ações, Cripto, Komoditas, ETF, Ínisi

CFD, Binary Options
, Forex, Ações, Cripto, Komoditas, ETF, Ínisi.

EFP:

Dana Mútuos:

Robot dagang:

Platform:

Platform Proprietary, DTrader, SmartTrader, DMT5, Dbot

Desktop:

Mobile Trading:

Web Plataforma:

Platform MetaTrader:

cTrader:

Operator pangilon:

Perdagangan Zulu:

Perdagangan kaping pindho:

Biaya simpenan:

Biaya Penarikan:

(Dependendo do Método) ✔️

(Dependendo do Método) ✔️

Dagang wengi:

Biaya ora aktif:

Dhukungan ing Klien:

✔️ e-mail, Obrolan, Telefone

✔️ e-mail, Obrolan, Telefone

Basa sing Didhukung:

Cina, Inggris, Thai, Rusia, Portugis, Hindu.

Cina, Inggris, Thai, Rusian, Portugis, Italia, Vietnam, Prancis, Polandia, Indonesia.

asale

Ndhaptar cepet

Platform dagang majeng kanthi mung $0,35 saben perdagangan lan simpenan minimal $5. Akun Demo kanthi $10.000. Tes katrampilan sampeyan saiki!

INFORMA MAIS

Multiply MediaWiki karo multipliers, tanpa risking luwih saka nilai entri. Gawe robot dhewe kanthi gratis.

RINGKASAN

Deriv é um corretor conhecido no mercado (Binary.com). Paling anyar, iki bisa uga digunakake kanggo nggawe produk lan layanan kanggo klien lan klien. Iki kalebu, Binary.com lanca sua nova marca (Deriv). Apa sampeyan ngerti Deriv se diferencia saka sua antiga marca? Yen sampeyan duwe sejarah sing ora ana ing taun 1999, bisa uga dikonfigurasi kanggo 100 taun kepungkur kanthi jeneng perdagangan, tradhisi forex.

O Mercado este semper mudando, binary.com lan Deriv como uma inovação lan crescimento. Iki bakal berkembang suwene 20 taun, sing kudu dienggo dening para klien, wiwit saiki. Ela oferece aos usuários a capacidade de negociar forex, komoditas, criptomoedas, ações e índices. Dana sing didhaptar dening Deriv Markets Group, bisa uga diweruhi kanthi online kanggo nggawe investasi.

BetOnMarkets.com uga duwe prima sing bisa digunakake kanggo sawetara pedagang saka varejo. Ing wektu sing suwe, sawijining empresa cresceu e ganhou vários prêmios. Em 2013, BetOnMarkets bisa uga marca kanggo Binary.com.

Até agora, sawijining empresa sing terus ngembangake crescer ora ana setor. A Binary.com ngerteni babagan Deriv. Ora ana plataforma sing bisa ditampilake ing aprimoradas, kabeh uga ana tips, lan macem-macem macem-macem aplicações lan gráficos. Sampeyan bisa nggunakake kabeh avançada.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *